Geluidsproblemen warmtepomp of klimaatinstallatie? Wij bieden u een oplossing.

Om te voldoen aan verordeningen en voorschriften, om de rust in de buurt te bewaren, of om jezelf te beschermen tegen het geluidsniveau van je eigen airconditioning, is extra geluidsisolatie vaak de enige manier om het bestaande systeem te kunnen blijven exploiteren. De benodigde hoeveelheid geluidsreductie is afhankelijk van de geldende regelgeving, maar ook van de bouwkundige omstandigheden, de ligging of de nabijheid van de buren. Ook voor de dimensionering van de benodigde geluidsisolatie is de maat en het type van het systeem van cruciaal belang.

Wij bieden u daarom een ​​ruim assortiment aan verschillende geluidsisolerende behuizingen en accessoires aan om in elke situatie problemen met geluidsemissies van koeling, airconditioning of warmtepompen op te lossen.

Omdat wij alle geluidswerende behuizingen laten produceren, kunnen wij naast de standaard behuizingen ook speciale uitvoeringen aanbieden. Bovendien zijn onze geluiddempende behuizingen niet alleen geschikt voor nieuwe installaties, maar kunnen ze in de meeste gevallen ook eenvoudig achteraf worden gemonteerd. Neem contact met ons op!

Naast het daadwerkelijke doel om de geluidsemissie te verminderen, bieden onze geluidsisolerende behuizingen ook extra bescherming voor het systeem tegen mechanische schade, vandalisme en weersinvloeden.