PRo 61

PRo 61 is een jong bedrijf met wel 100 jaar ervaring op het gebied van luchttechnische installaties in de utiliteit!

PRo 61 is specialist in het aanleggen van transportwegen voor lucht. Dit kunnen zijn, de ronde buisjes voor de afvoer van lasdampen in fabrieken, maar ook de rechthoekige kanalen en ronde buizen voor de luchttechnische installaties in kantoren en ziekenhuizen. Bovendien monteren wij de daarbij behorende appendages zoals geluiddempers, brandkleppen, kleppenregisters en dergelijke. PRo61 richt zich vooral op de utiliteitsbouw voor zowel grote als kleine projecten, in nieuwbouw en renovatie.

Door de ruime ervaring en kennis van haar medewerkers is PRo 61 in staat om de luchttechnische installaties te ontwerpen, te coördineren met de bouwpartners, en geheel conform planning uit te voeren.

PRo 61 heeft een uitgebreid netwerk van leveranciers, waardoor zij de mogelijkheid heeft om snel de juiste producten, eventueel “Just In Time”, op de bouwplaats aan te leveren en te installeren door goed opgeleide, vakbekwame monteurs.

PRo 61 levert en monteert geheel conform de Lukakwaliteitseisen en is VCA* gecertificeerd.

Bedrijfsfilosofie

PRo 61 is van mening dat een goede start van het project de juiste basis is voor een uiteindelijk, feilloze oplevering aan de klant. Voor PRo 61 begint deze start al met een goed ontwerp in combinatie met alle andere disciplines.

“Door aan de voorkant te investeren voorkom je de faalkosten aan de achterkant.”

Medewerkers

Omdat wij vanuit onze filosofie investeren aan de voorkant hebben wij goede ontwerpers / tekenaars ter beschikking die al tijdens de ontwerpfase meedenken met de wensen van de klant in combinatie met goed uitvoerbare details. Tijdens de voorbereiding en uitvoering staan ze in nauw contact met onze projectleiders om een zo optimaal mogelijk “bouwpakket” aan te leveren voor een vlekkeloze installatie.

Door hun jarenlange ervaring weten onze projectleiders als geen ander hoe ze de grote verscheidenheid aan projecten op hun waarde moeten schatten om zodoende op een juiste manier invulling te kunnen geven aan de uitvoering, geheel in overeenstemming met de wensen van de klant.

Concurrerend

PRo 61 is een van de weinige bedrijven in Nederland die het hele hoofdstuk 61 (conform de StaBu bestekken) vanaf de eerste tekening tot de laatste oplevering geheel in eigen hand kan nemen. Zelf ontwerpen en zelfstandig installeren geeft de klant zekerheid en betrouwbaarheid van de bekende PRo 61 kwaliteit. Door een perfecte coördinatie tussen onze afdelingen kunnen wij een sluitende planning maken en nakomen. Omdat wij met onze projectaanpak in staat zijn om de faalkosten tot een minimum te beperken hoeven wij deze ook niet door te berekenen in onze kostprijs; een WIN-WIN situatie.