Projecten

Op deze pagina kunt u diverse door ons gerealiseerde projecten vinden.

Geluidsproblemen warmtepomp of klimaatinstallatie? Wij bieden u een oplossing.

Om te voldoen aan verordeningen en voorschriften, om de rust in de buurt te bewaren, of om jezelf te beschermen tegen het geluidsniveau van je eigen airconditioning, is extra geluidsisolatie vaak de enige manier om het bestaande systeem te kunnen blijven exploiteren. De benodigde hoeveelheid geluidsreductie is afhankelijk van de geldende regelgeving, maar ook van ...

Wilting te veldhoven

Wilting te veldhoven

In Noord-Brabant gelegen in Veldhoven, Hebben wij een unieke installatie mogen verzorgen.Voor de grote hallen van de Wilting, hebben wij flink veel groot rond kanaalwerk gemonteerd.Met dank aan Van Delft voor de samenwerking en opdracht.

PI59 in Amsterdam

PI59 in Amsterdam

Een mega groot kantoorgebouw gelegen op de zuidas in Amsterdam. Het hele jaar was PRo61 hier te vinden, alle dagen in de week waren onze monteurs hier aan de slag. Daarmee hebben wij ook hier een geheel nieuwe luchttechnische installatie verzorgd.Met een groot genoegen hebben wij deze opdracht voor de Homij uitgevoerd.

Ardo te zundert

Ardo te zundert

Dit jaar was PRo61 ook te vinden in Zundert. Voor het Project Ardo hebben wij een gehele installatie uitgevoerd in roestvrijstaal.Dit project is voltooid in opdracht van Synto.

Wolfert Dalton school

Wolfert Dalton school

In Rotterdam waren wij PRo61 aan de slag op de Wolfert Dalton school. Hier hebben wij alle zeilen bijgezet om een splinter nieuwe installatie te verzorgen.Samen met de BAM is de allemaal tijdig afgerond.

CVZ Slotervaart Amsterdam

CVZ Slotervaart Amsterdam

Het Slotervaart gebouw in Amsterdam is verzorgd met een nieuw luchttechnische installatie. Hier hebben onze collega’s een grote hoeveelheid kanaalwerk gemonteerd.In opdracht van Homij hebben in dit unieke gebouw mogen werken.

Weener XL in Den Bosch

Weener XL in Den Bosch

Onze collega’s hebben weer een prachtige luchttechnische installatie verzorgd. Dit keer waren wij in ’s-Hertogenbosch bij het werk- & ontwikkelbedrijf Weener XL.Hierbij sloegen Van Delft en PRo61 de handen in elkaar.

St Janscollege te hoensbroek

St Janscollege te hoensbroek

Daar waar enkele collega’s van ons enkele jaren hebben doorgebracht op het voortgezet onderwijs.Zijn wij PRo61 teruggekeerd voor het verzorgen van de luchttechnische installatie in het nieuwe gebouw. Dit allemaal hebben wij gerealiseerd in opdracht van Croonwolter&dros.

VCA* weer verlengd voor PRo61

VCA* weer verlengd voor PRo61

VCA 2024 Veiligheid staat voorop bij PRo61 en dat hebben we ook weer bevestigd gekregen door middel van de verlenging van ons VCA* certificaat tot en met 2024

Nieuw hoofdkantoor Mercedes Nieuwegein

Nieuw hoofdkantoor Mercedes Nieuwegein

In opdracht van Homij Vianen verzorgt PRo61 de luchtkanalen tbv nieuwe hoofdkantoor Mercedes te Nieuwegein

The Student Hotel Maastricht Sphinx

The Student Hotel Maastricht Sphinx

PRo61 realiseert in opdracht van Bectro de luchttechnische installatie in het historische Sphinx-pand in Maastricht wat wordt omgebouwd tot Student-Hotel

Bol.com

Bol.com

Grootste Europese distributiecentrum van Bol.com gebouwd in Waalwijk.

AMC

AMC

PRo61 levert en monteert voor verschillende installateurs de luchttechnische installaties in opdracht van het AMC

PRo61 Ittervoort

PRo61 Ittervoort

Start PRo61 Passon Rooy 61 Hoofdstuk 61 van de bestekken